Vedete

Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la noi si-a inceput ziua facand un anunt important si anume, faptul ca va pleca, pentru o perioada, din televiziune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"icon photo
Andreea Marinescu, caci despre ea vorbim, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, astfel ca in aceasta dimineata si-a anuntat prietenii virtuali ca va intra in concediu. 
Anuntul BOMBA facut de o prezentatoare TV! Pleaca din televiziune: "Azi e ultima dimineata impreuna!"

"Buna dimineata! Azi e ultima dimineata impreuna! Copilul se pregateste sa ne cunoastem asa ca ... intru in concediu! Mihai s-a gandit sa incep ziua cu o surpriza ... o nectarina minunata de la el ..pentru mine! In curand se intoarce cealalta mamica:Lavinia. Pana atunci insa va las pe mainile lui! Va imbratisez cu tot dragul!", a scris ea in dreptul imaginii in care apare Mihai, colegul ei de platou de la stiri. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de beleleicon photo

Vedete

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de belele

La aproape 4 luni de cand s-a accidentat la Exatlon si a fost operata de urgenta de ruptura de ligament, Anda Adam nu s-a recuperat 100% la picior.

Titlu secțiune