Vedete

Anuntul medicilor despre Maharu: "Poate muri oricand"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Anuntul medicilor despre Maharu: "Poate muri oricand"
 
Potrivit surselor medicale, zilele lui Nicu Maharu sunt numarate. Doctorii nu i-au dat mari sanse de supravietuire si sustin ca soarta lui este in mainile lui Dumnezeu, doar o minune il mai poate salva. 
 
 
Nicu Maharu se simte tot mai rau si, se pare ca, este internat la sectia de terapie intensiva a unui spital din Capitala. Aproape complet paralizat pe partea stanga, Maharu se lupta din luna mai pentru a supravietui. 
 
„Doctorii nu le-au dat prea multe speranţe celor din familia lui Maharu. Din cauza diabetului, a intrat în comă, iar starea lui de sănătate se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Practic, ar putea muri oricând. Ce să mai, e în mâinile lui Dumnezeu”, au declarat prietenii lui Maharu pentru spynews. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune