Biz

Aparitie ciudata la casa Denisei din Stefanesti! Ce a instalat tatal cantaretei pe peretii exteriori ai imobilului? Nici vecinii nu stiu ce se intampla! FOTO EXCLUSIV

De la inmormantare, tatal Denisei Raducu s-a izolat in casa in care a crescut-o pe cantareata si lucreaza la... ceva.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 aug 2017

Un obiect ciudat a aparut pe casa DeniseiEmilian Raducu, tatal Denisei, a instalat pe casa din Stefanesti un panou ciudat, fara sa explice cuiva ce vrea sa faca acolo. Vecinii cred ca este vorba despre un fel de rama pe care sa ruleze fotografii cu Denisa pe cand era in viata. (Citeste si: Ce s-a intamplat cu hainele Denisei) Barbatul a tras un cablu de curent la locul respectiv si a pus un bec care sta aprins non-stop, probabil pentru a lumina panoul respectiv. Practic, tatal Denisei vrea sa-si transforme imobilul intr-un fel de casa memoriala, care sa aminteasca tuturor celor care trec prin zona ca acolo a crescut regretata cantareata, care a murit la doar 27 de ani.(Citeste si: Minodora, in locul Denisei la o nunta)

Tatal Denisei vrea sa faca casa memoriala la StefanestiCu toate ca a fost chestionat de oamenii din sat, tatal Denisei nu a vrut sa dezvaluie cum se va finaliza proiectul sau. Barbatul s-a izolat in casa si nu prea mai vorbeste cu nimeni de cand si-a condus fiica pe ultimul drum. Atunci cand nu este la serviciu, barbatul munceste prin gospodarie, el refugiindu-se in acest fel si incercand sa uite de durere.
Tatal Denisei Raducu se lupta in acest moment si cu urmarile unei semi-pareze pe care a suferit-o din cauza stresului. Dupa ce si sora mai mare a Denisei, Adelina, s-a intors in Italia, acolo unde locuieste, barbatul a ramas singur in gospodarie, doar cu mama lui, care la randul ei este batrana si bolnava. Inainte, panoul nu era pe casaEmilian Raducu este in relatii extrem de reci si cu mama Denisei, Geta, care locuieste la doar cateva case mai departe. Cei doi nu si-au mai vorbit de la divort, cu exceptia momentului inmormantarii, cand a trebuit sa se revada si sa schimbe cateva vorbe de complezenta. Denisa a murit la 27 de ani

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X