Biz

Apartamentul Denisei Raducu, dat spre inchiriat! Care este dorinta cea mare a Adelinei, sora artistei

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017
 
Cei care au admirat-o pe Denisa pot dormi acum in patul ei, insa, pentru asta ar trebui sa respecte cateva reguli sfinte. 
 
 
Familia artistei, in frunte cu Adelina si sotul acesteia, Florian, cei care au mostenit intrega avere lasata in urma de Denisa, a hotarat sa nu instraineze bunurile, sa le inchirieze, insa au pretentia ca nimic sa nu fie modificat. Vor ca mobila Denisei sa ramana asa cum a ales-o ea.
 
 
”Şi eu, şi Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact aşa cum a fost aranjat în ultima zi din viaţa ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viaţă”, a declarat Florin, cumnatul Denisei, pentru spynews. 
 
 
"Cred că, mai degrabă, vor veni doar rude care să locuiască acolo, vor sta câteva zile, dar atât... Oricum, noi, probabil, îl vom mai folosi când venim în ţară, pentru o zi sau două, cât vom avea nevoie să locuim în Bucureşti. Iar maşina ei, la fel, nu o vindem, nu facem nimic cu ea. Când are nevoie, o poate folosi Florin, în rest, aşa cum ne-am înţeles cu el, trebuie să stea în garaj”, a mai declarat Florin.
 
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X