Vedete

Apartamentul Denisei Raducu, dat spre inchiriat! Care este dorinta cea mare a Adelinei, sora artistei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Apartamentul Denisei Raducu, dat spre inchiriat! Care este dorinta cea mare a Adelinei, sora artisteiicon photo
 
Cei care au admirat-o pe Denisa pot dormi acum in patul ei, insa, pentru asta ar trebui sa respecte cateva reguli sfinte. 
 
Apartamentul Denisei Raducu, dat spre inchiriat! Care este dorinta cea mare a Adelinei, sora artistei
 
Familia artistei, in frunte cu Adelina si sotul acesteia, Florian, cei care au mostenit intrega avere lasata in urma de Denisa, a hotarat sa nu instraineze bunurile, sa le inchirieze, insa au pretentia ca nimic sa nu fie modificat. Vor ca mobila Denisei sa ramana asa cum a ales-o ea.
 
 
”Şi eu, şi Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact aşa cum a fost aranjat în ultima zi din viaţa ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viaţă”, a declarat Florin, cumnatul Denisei, pentru spynews. 
 
 
"Cred că, mai degrabă, vor veni doar rude care să locuiască acolo, vor sta câteva zile, dar atât... Oricum, noi, probabil, îl vom mai folosi când venim în ţară, pentru o zi sau două, cât vom avea nevoie să locuim în Bucureşti. Iar maşina ei, la fel, nu o vindem, nu facem nimic cu ea. Când are nevoie, o poate folosi Florin, în rest, aşa cum ne-am înţeles cu el, trebuie să stea în garaj”, a mai declarat Florin.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune