Stiri

Apropiatii lui Dan Diaconescu sunt revoltati! Fostul patron al OTV e si acum in inchisoare, desi instanta a decis eliberarea conditionata

Dan Diaconescu a ispasit doi ani si jumatate din pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare, primita in dosarul in care a fost gasit vinovat pentru santajarea unui fost primar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


El a facut cerere, la Judecatoria sectorului 4, pentru eliberare conditionata, iar pe 27 octombrie, judecatorii au decis ca fostul patron de la OTV poate fi eliberat conditionat. Toata lumea s-a bucurat pentru ca prietenii si familia sperau sa-l vada afara din puscarie in cateva zile.

Apropiatii lui Dan Diaconescu sunt revoltati! Fostul patron al OTV e si acum in inchisoare, desi instanta a decis eliberarea conditionataicon photo

Numai ca de atunci a trecut mai bine de jumatate de luna, iar Diaconescu este tot dupa gratii. Asta pentru ca procurorii au facut contestatie la decizia judecatorilor de eliberare conditionata. 

Ce se intampla in continuare cu Diaconescu cititi pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune