Vedete

Are 50 de ani si arata ca o ZEITA! Imagine incendiara cu Dana Savuica. Are picioarele goale

Dana Savuica este o femeie libera si disponivila. De cand a divortat este vazuta tot mai des la evenimentele mondene. Fostul model se bucura din plin de viata de burlacita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.B.


 
Are 50 de ani si arata ca o ZEITA! Imagine incendiara cu Dana Savuica. Are picioarele goaleicon photo
Dana Savuica si Razvan Stanciu au surprins pe toata lumea cand au decis sa mearga pe drumuri separate. Au pus punct dupa 26 de ani de relatie, insa au ramas in relatii cordiale. Cei doi au impreuna o fiica de 22 de ani, Julie, prezentandu-se de comun acord la notar. Si, pentru ca acum este o femeie libera, Dana nu se sfieste sa se fotografieze in ipostaze incendiare, chiar si la aproape 50 de ani. 
 
Are 50 de ani si arata ca o ZEITA! Imagine incendiara cu Dana Savuica. Are picioarele goale

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune