Biz

Asa arata mormantul lui Dan Tufaru! Micutul Luca a fost la locul de veci al bunicului cand avea doar sase luni. Ioana Tufaru si-a iertat tatal care ar fi incercat sa o violeze. FOTO!

Ioana Tufaru a povestit ca a avut o relatie dezastruoasa cu tatal ei. Mai mult, aceasta a facut o declaratie de-a dreptul socanta sustinand ca s-a simtit usurata cand tatal ei a trecut in nefiinta.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 aug 2017

Cu lacrimi in ochi, femeia a spus ca barbatul care ar fi trebuit sa o iubeasca, sa o protejeze si sa o indrume in viata, ar fi incercat sa o violeze.

La putin timp de la rostirea acestor afirmatii cutremuratoare, fiica Andei Calugareanu a gasit totusi puterea sa-si ierte tatal si a mers la cimitir, la mormantul lui, impreuna cu fiul ei, Luca-Andrei.

Chiar daca ploua torential, Ioana a simtit nevoia “sa i-l arate lui Dan Tufaru pe nepotul sau”, dupa cum a zis chiar ea. Ei bine, micutul a avut o reactie emotionanta cand a fost dus, in portbebe, in fata locului de veci. De cand a intrat in cimitir a plans fara intrerupere, dar in fata mormantului bunicului sau s-a linistit brusc.

Desi nu meritai, l-am adus pe Luca-Andrei, nepotul tau, sa-l vezi. Nu am vrut sa–l aduc pentru ca nu meritai, dar a fost ziua ta si mi-am calcat pe inima. Eu in sufletul meu te-am iertat. L-am adus sa il vezi. Nu o sa-i vorbesc urat despre tine. Eu te-am iertat, asta am vrut sa-ti zic”, a spus Ioana la cimitir.

Micutul Luca a fost la mormantul bunicului sau cand avea sase luni

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X