Paparazzi

Asa incearca Ilie Nastase sa-si salveze casnicia! Fostul mare tenismen joaca rolul sotului perfect si face cumparaturi complete! VIDEO EXCLUSIV

Relatia lui Ilie Nastase cu Brigitte scartaie din toate incheieturile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ajuns la venerabila varsta de 71 de ani, Ilie Nastase traverseaza vremuri grele cu consoarta Brigitte, care da tot mai clar de inteles ca se gandeste la despartirea de fostul star al tenisului mondial.

Asa incearca Ilie Nastase sa-si salveze casnicia! Fostul mare tenismen joaca rolul sotului perfect si face cumparaturi complete! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Incercand probabil sa salveze aparentele, Ilie este mai activ ca niciodata atunci cand iese la shopping, jucand rolul sotului cu deprinderi casnice.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au "interceptat" pe Nasty exact in timp ce acesta scotea bani de la bancomat, facea apoi piata, incarcat de sacose, si incarca multumit toata "prada" in portbagajul masinii. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune