Stiri

Aspectul de Barbie nu mai e la moda! Uite cum s-a transformat fata asta in ELF!

Katie Lawrence are 18 ani si nu poate trai fara make-up.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Tanara nu iese din casa fara un machiaj puternic si extrem de colorat. Visul ei este sa isi opereze urechile pentru a semana cu un elf.

"Cred ca Valeria a ales tot ce era mai comun si plictisitor la o papusa, eu am vrut sa fiu diferita. Cand o sa mai cresc vreau sa imi operez urechile si sa le fac precum cele de elf. Dau pe machiaj 200 de lire sterline intr-o luna, am sute de produse. Stau cam trei ore in oglinda ca sa arat asa. Cand nu sunt machiata parca nu as fi eu", a declarat Katie.

Aspectul de Barbie nu mai e la moda! Uite cum s-a transformat fata asta in ELF!icon photo
Aspectul de Barbie nu mai e la moda! Uite cum s-a transformat fata asta in ELF!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune