Vedete

Asta e de talie mondiala! Fernando de la Caransebes a fost la preselectiile de la „Romanii au talent”! „M-am dus la Mihai Petre sa-i trag una cu microfonul!

Surpriza mare la preselectia de la Timisoara a show-ului „Romanii au talent” de la PRO TV. Printre concurentii care au venit sa le demonstreze juratilor ca sunt suficient de talentati (a se citi „ciudati”) s-a numarat si deja celebrul Fernando de la Caransebes.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Asta e de talie mondiala! Fernando de la Caransebes a fost la preselectiile de la „Romanii au talent”! „M-am dus la Mihai Petre sa-i trag una cu microfonul!icon photo
Fernando de la Caransebes intr-o imagine caracteristica, din cel mai recent clip al sauFernando a considerat, probabil, ca are calitatile necesare pentru a face fata unui concurs de anvergura celui de la PRO TV, insa pentru orice eventualitate a avut pregatit si „planul B”, in cazul in care juratii stramba din nas. Ceea ce s-a intamplat pe scena este de-a dreptul halucinant, daca ne luam dupa ce ne-a povestit chiar protagonistul momentului.

„Am intrat pe scena si cred ca m-au recunoscut imediat (membrii juriului, n.r.). Sau cel putin asa cred. Probabil se asteptau sa cant o manea, dar eu mi-am schimbat stilul acum, cant mai mult populare. Asa ca am bagat o piesa din Banat... Andrei i-a placut foarte mult, am vazut-o de pe scena. Mihai Petre se uita urat la mine, asa ca m-am dus la el si i-am tras cu microfonul in cap. Bine, nu chiar i-am tras... M-am dat la el doar... asa, pentru show”, sustine Fernando de la Caransebes. Miscarea nu a fost una prea inspirata, pentru ca artistul ar fi fost respins cu brio de juriul emisiunii. Canataretul care a lansat cu ceva vreme in urma celebrul hit „M-am casatorit cu-n barbat tampit” spune ca momentul a fost atat de tare incat nu crede ca PRO TV-ul il va difuza. „S-ar putea sa nu dea imaginile cu mine. De fapt, nici nu sunt foarte sigur daca aveam voie sa va povestesc lucrurile astea”, a spus Fernando pentru WOWbiz.ro.

Asta e de talie mondiala! Fernando de la Caransebes a fost la preselectiile de la „Romanii au talent”! „M-am dus la Mihai Petre sa-i trag una cu microfonul!
Bendeac a avut o sceneta in care-l interpreta pe Fernando la emisiunea "Romanii are talent"

Interesant este ca Mihai Bendeac a creat un moment in show-ul lui in care personajul Fernando de la Caransebes merge la preselctiile emisiunii „Romanii are talent”. Atunci, Fernando canta o arie de opera care ridica sala in picioare si ii face pe jurati sa planga!

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune