Vedete

Asta mananca Anda Adam la fiecare mic dejun! Greutatea artistei a fost subiect de scandal la Exatlon

Anda Adam este una dintre concurentele ambitioase si foarte greu de doborat de la Exatlon. Vedeta este asa si in viata de zi cu zi, solista avand un stil de viata sanatos de la care rar se abate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Anda Adam face parte din echipa Faimosii in competitia Exatlonicon photo
Anda Adam face parte din echipa Faimosii in competitia Exatlon

Anda Adam mananca la fiecare mic dejun, de cativa ani, un iaurt, un ou fiert, un mar si bea un pahar cu apa. Frumoasa solista care concureaza la reality show-ul Exatlon, in echipa Faimosilor, nu se abate niciodata de la regulile pe care si le-a impus in materie de diete.

Cantareata are grija de silueta ei, face mult sport si a exclus definitiv grasimile, prajelile si dulciurile din rutina ei culinara.

Fanii Andei Adam stiu ca vedeta are un regim "spartan" asa ca au sarit ca arsi cand un membru al echipei Razboinicilor a insinuat ca artista nu ar putea sa iasa dintr-un bazin din cauza greutatii. Imediat Giani Kirita a sarit pentru colega lui, iar apele s-au linistit in competitie.

Vezi ce spune vedeta despre cea mai importanta masa a zilei doar pe kfetele.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune