Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV  Asta-i culmea zgarceniei! Dorin Cocos nu a plecat de la cumparaturi pana nu si-a recuperat moneda de 50 de bani, de la carucior!

Dorin Cocos face singur piata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 mar 2016

Dorin Cocos a fost condamnat la doi ani de inchisoare, in Dosarul Microsoft, pentru trafic de influenta si spalare de bani, instanta dispunand confiscare a peste trei milioane de euro in cazul sau. Pana va afla decizia definitiva, omul de afaceri incearca sa se bucure din plin de libertate. Si de cand are probleme cu justitia, Cocos parca este alt om.

Milionarul nu mai arunca cu banii in stanga si-n dreapta si, parca, tremura la fiecare banut. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au suprins pe fostul sot al Elenei Udrea la cumparaturi, insotit de o fetita. Afaceristul a fost foarte atent la toate preturile si a preferat sa ia doar produse reduse sau mai ieftine, semn ca ar avea probleme mari cu banii, iar luxul a ramas doar o amintire. Faza zile insa, a fost oferita la plecarea spre casa. Dorin Cocos a mers sa-si recupereze moneda de 50 de bani pe care ii lasase atunci cand a luat un carucior pentru produse. Milionarul nu a vrut sa piarda nici in ruptul capulu jumatatea de leu.


print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X