Vedete

Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat! Fashion editorul o considera o “prezenta atarnata la bratul lui Ilie Nastase” si spune ca nu stie sa isi aleaga lenjeria intima in public

Razboiul dintre Iulia Albu si Brigitte Sfat continua! Dupa ce sotia lui Ilie Nastase a ironizat-o pe vedeta fashionului autohton, aceasta i-a trimis o replica usturatoare, in care a tinut sa ii aduca aminte de lenjeria intima gresita pe care o poarta la evenimente si felul mai putin elegant in care isi asorteaza hainele de firma in public.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat! Fashion editorul o considera o “prezenta atarnata la bratul lui Ilie Nastase” si spune ca nu stie sa isi aleaga lenjeria intima in publicicon photo
Iulia Albu o ataca dur pe Brigitte Sfat dupa ce doamna Nastase a scris un comentariu pe adresa ei de socializare in care ii trimitea cateva “ace” juratei de la “Bravo, ai stil”!

Aflata la Monte Carlo, la  Premiile “Laureus”, alaturi de sotul ei, Brigitte a purtat la eveniment rochia transparenta pe care Iulia Albu a criticat-o dur anul trecut, la petrecerea OK. La fata locului, bruneta a primit multe felicitari pentru felul in care arata, motiv pentru ea de a lansa un atac persoanei care ii critica tinutele in mod frecvent in Romania.

Asa arata Brigitte in iarna, cu lenjeria intima nud
Asa arata Brigitte in iarna, cu lenjeria intima nud


"Draga Iulia Albu,

Desi, in ultimele zile ma aflu la un eveniment extrem de frumos, iar chiar in acest moment, impreuna cu sotul meu, luam masa alaturi de Printul Albert de Monaco si incantatoarea Charlene, iti dedic cateva momente, prin a-ti multumi pentru faptul ca ma onorezi cu trofeele tale, fie ele rele sau bune.
P.S.: chiar daca rochia mea nu a fost pe placul tau, aici, (Monte Carlo) a avut un mare succes. Ce sa-i faci, nu toata lumea e Iulia Albu, nu?
Pupici si succes",
a scris sotia lui Ilie Nastase pe contul sau de socializare.

Asa arata Brigitte in iarna, cu lenjeria intima nud
Asa arata Brigitte in iarna, cu lenjeria intima nud

 


Iulia nu a ramas nici ea datoare si a venit un comentariu dur. Citeste comentariul ei usturator pe kfetele.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune