Vedete

Atat costa blugii ciudati de Ilie Nastase si care au fost laudati si de Gabriela Firea! Tu ai plati atat pentru o pereche de blugi?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Atat costa blugii ciudati de Ilie Nastase si care au fost laudati si de Gabriela Firea! Tu ai plati atat pentru o pereche de blugi?icon photo

Ilie Nastase a fost si el in centrul atentiei in culisele evenimentului de la Arena Nationala, in care Simona Halep urma sa isi prezinte trofeul de la Roland Garros, in fata romanilor.


La 72 de ani, fostul tenismen nu e strain de noile trenduri. Blugii pe care i-a purtat, mulati si cu imprimeuri in care apare semnul dolarului, cifra 78 si alte pictograme, sunt marca Philip Plein si pot fi achizitionati de pe site-ul designerului cu suma de 1650 de euro, potrivit click.


Pentru cei care vor sa ii achizitioneze de la reduceri, blugii se gasesc si la jumatate de pret, la suma de 990 de euro, o suma, in continuarea, la fel de mare, pentru romanul de rand.Gabriela Firea a fost prima care i-a remarcat blugii, in timp ce asteptau in culisele scenei.

"Dar ce blugi aveti, super! Va prinde, nu pe toata lumea prinde!", a spus Firea.

"Ma imbrac si eu mai tanar, poate, cine stie, se da una tanara la mine", a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune