Actual

FOTO | Atentie, imagini socante! Trupul Nicoletei Cengher, adus, de la morga, la capela. Parintii fetei sunt distrusi. "Au cazut grinzi pe fata mea! A murit in chinuri groaznice! Strivita de grinzi, inecata de fum si arsa de vie"

Trupul neinsufletit al Nicoletei Cengher a fost adus la capela constanteana. Rudele si apropiatii tinerei abia se pot tine in picioare, de durere.
STIRILE
WOW
Publicat Luni, 7 Aprilie 2014 17:48

Imagini tulburatoare. Iata momentul dureros in care sicriul cu trupul neinsufletit al Nicoletei, cantareata de numai 2 de ani ucisa de incendiul devastator de sambata noaptea, produs intr-un local cu specific libanez din Constanta, a fost adus la capela. Aici va zabovi pana maine, cand ve porni, in cortegiu, spre cimitirul unde va avea loc inmormantarea.

Distrus de durere, tatal Nicoletei a avut puterea sa declare, printre lacrimi, pentru WOWbiz.ro: "Au cazut grinzi pe fata mea! A murit in chinuri groaznice! Strivita de grinzi, inecata de fum si arsa de vie. Nu puteau sa se salveze, nu au avut nicio sansa. Erau incuiate in vestiar, ca sa se schimbe. Nu au mai putut iesi".Tatal vitreg al NicoleteiTatal biologic al Nicoletei era extrem de mandru de fiica sa

Trupul neinsufletit al Nicoletei a fost depus la capela

 

print