Stiri

Au aparut noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei! Ce detaliu s-a observat intr-o fotografie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Au aparut noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei! Ce detaliu s-a observat intr-o fotografieicon photo
Pedofilul din Drumul Taberei, cel care a agresat sexual in dimineata de vineri, o fetita de 5 ani si un baietel in varsta de 9 ani, este cautat in aceste momente de oamenii legii.


Politistii fac apel la populatie si oricine il recunoaste pe barbat este rugat sa se adreseze cu un apel la 112.
In cea mai noua fotografie in care apare barbatul, surprins de camerele de supraveghere, se pot observa mai bine detaliile fizice, dar si imbracamintea pe care o purta.


Surprins in fata liftului, in imagine se mai poate vedea si unul din copii aflat in spatele lui, semn ca barbatul a fost cel care i-a bagat in lift pe cei doi micuti.


Imaginile de camerele de supraveghere din lift l-au surprins pe pedofil in timp ce se apropia de cei doi copii, o lua pe fetita in brate si o pipaia, iar la un moment a sarutat-o.
La baza plangerii mai stau si declaratiile copiilor care s-au plans parintilor de cele intamplate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune