Actual

Au furat mireasa, iar apoi au violat-o in grup, unul dupa altul! Ce-a urmat apoi e un adevarat cosmar! Credea ca a scapat, dar...

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 iul 2017

O femeie a trait cea mai cumplita experienta, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa ajunga la altar, alaturi de alesul inimii ei.
Terry Gobanga, o femeie din Nairobi, Kenya, a scris o carte inspirata din viata ei presarata cu nenorociri la tot pasul, dar peste care a reusit sa treaca si sa nu se lase doborata.

Intr-un interviu pentru BBC, Terry a povestit ca totul a inceput in ziua in care trebuia sa se marite, dupa ce un grup de barbati au rapit-o si au violat-o.
„În timp ce mă întorceam spre casă, am trecut pe lângă un tip care stătea pe capota unei maşini. Dintr-o dată, m-a apucat din spate şi m-a aruncat pe bancheta din spate. Mai erau doi bărbaţi înăuntru, şi au pornit la drum. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă”, a relatat femeia.
In timp ce se lupta sa scape, Terry a ajuns sa fie injunghiata in stomac, iar apoi, s-a prabusit inconstienta pe asfalt.
Violatorii au fugit de la fata locului, iar cativa vecini au vazut trupul inert al fetei.
Convinsi ca a murit, acestia au vrut sa o transporte spre morga, insa Terry a reusit sa se semne vitale intre timp, astfel incat, au trimis-o direct la spital.


Dupa ce si-a revenit, Terry si sotul ei, Harry, si-au planificat din nou nunta, iar sapte luni mai tarziu, aveau sa reuseasca sa isi dupa planul la capat.
Din nefericire, la nici o luna dupa nunta, sotul femeii a murit intoxcat cu monoxidul de carbon de la soba din casa.
Cazuta la pamant si acuzata de familia fostului ei sot ca e blestemata, Terry abia a reusit sa isi revina.
Din fericire, un bun prieten, care i-a fost alaturi in toata perioada neagra, a fost si cel care avea sa ii redea surasul inapoi.
„Tonny m-a cerut în căsătorie, dar i-am spus să cumpere o revistă şi să îmi citească povestea, iar apoi să îmi spună că mă iubeşte. S-a întors şi mi-a spus că mă iubeşte şi încă vrea să se căsătorească cu mine. Dar i-am spus: «Ascultă, mai e un lucru – nu pot face copii, aşa că nu mă pot mărita cu tine»”, a relatat. „«Copiii sunt un dar de la Dumnezeu», a spus. «Dacă îi vom avea, Amin. Dacă nu, voi avea mai multt timp să te iubesc»”, a mai povestit ea.
Cu toate astea, dupa un an de zile, Terry a reusit sa ramana insarcinata si sa dea nastere unei fetite sanatoase.
Povestea ei inspira numeroase femei la ora actuala.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X