Foto

Au îngropat securea războiului?! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, cum nu le-ai mai văzut! Ce şi-au spus în direct, la TV!

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au şicanat de multe ori de-a lungul timpului, însă, în ediţia din această seară acestea şi-au surprins total telespectatorii, întrucât de această dată cele două dive nu şi-au aruncat săgeţi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Au îngropat securea războiului?! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, cum nu le-ai mai văzut! Ce şi-au spus în direct, la TV!icon photo
Îmbrăcate la patru ace, Andreea Marin n-a ezitat şi i-a făcut un compliment Mihaelei.  


"Va fi o seară a strălucirii, începând cu gazda noastră", a zis Andreea, în timp ce Mihaela a apreciat comentariul ei, însă  i-a atras atenţia că nu a spus nimic şi despre Cabral.
Au îngropat securea războiului?! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, cum nu le-ai mai văzut! Ce şi-au spus în direct, la TV!


"Cabral ştie că-l iubesc", a venit replica juratei. "Aaa, ştiam că doar pe el îl iubeşti", a completat Răduleasca.

Evident, săgeţile nu puteau lipsi din partea Mihaelei, însă Andreea a fost fermă: "Nu încerca, Mihaela, sunt fericită azi. Nu o să reuşească nimeni să mă reducă la tăcere".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune