Stiri

Au trecut 40 de zile de la moartea Regelui Mihai. Ce se intampla azi la Curtea de Arges

Parastasul de patruzeci de zile de la moartea regelui Mihai I al Romaniei are loc sambata, la Curtea de Arges, iar Casa Regala a transmis ca toti cei care doresc sa ia parte sunt bineveniti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Au trecut 40 de zile de la moartea Regelui Mihai. Ce se intampla azi la Curtea de Arges

Parastasul va avea loc de la ora 12.00, scrie stirilekanald.ro.

Slujba va fi oficiata de Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului si va avea loc in Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges. Ulterior, va fi rostita o rugaciune la mormantul Regelui Mihai I, in pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale.

Toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt bineveniti.La rugaciunea de la mormant va avea acces doar Familia Regala, dupa cum a transmis, Casa Regala.

Regele Mihai I, care implinise 96 de ani in 25 octombrie, a murit in 5 decembrie 2017 la resedinta sa din Elvetia. Regele Mihai a fost inmormantat in 16 decembrie, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune