Biz

A fost la un pas sa ramana fara o mana! Azi Augustin Viziru castiga campionat dupa campionat la biliard! Inca mai are doua degete amortite dupa accidentul de la show-ul filmat in ferma EXCLUSIV

Augustin Viziru inca trage dupa accidentul groaznic de acum mai bine de un an de la show-ul filmat in ferma cand si-a sectionat, cu toporul, patru tendoane de la o mana. Desi a trecut mult timp de atunci, actorul tot nu-si simte doua degete.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

Augustin Viziru nu se da batut! Actorul are o vointa de fier atunci cand vine vorba despre placerile sale. (Vezi AICI ce spune Viziru despre relatia cu Doinita) Joaca biliard de ani buni, e profesionist, si chiar daca accidentul l-a afectat atat fizic, cat si psihic, dar si financiar, nu se lasa.

Actorul nu s-a refacut complet dupa ce si-a sectionat tendoanele in cadrul emisiunii, mai exact, nu-si simte doua degete, chiar daca a facut multe luni de recuperare in acest sens. cu multa vointa insa si o rabdare de fier, Augustin joaca biliard si spera sa ajunga la performanta la care isi doreste. (Afla AICI ce spune Augustin despre perioada in care juca in telenovele)

Recent, actorul a castigat doua campionate importante la biliard, premii de care este foarte mandru si care il ambitioneaza sa mearga mai departe.

“Din trei campionate, am castigat doua. Sunt multumit. Dar nu pot spune ca m-am refacut. Doua degete sunt in continuare amortite. Sper sa ma refac incet, incet. Lucrez la asta, incerc sa am rabdare si cu multa ambitie, sper eu, ca voi reusi”, ne-a declarat Augustin Viziru.

 

print
Stiripesurse.ro
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
X