Vedete

Augustin Viziru si-a tras iubita identica cu fosta sotie! N-o sa iti vina sa crezi cand vezi cat de mult seamana cu Oana Mares!

Augustin Viziru a reusit sa treaca peste divortul de Oana Mares si se pare ca si-a gasit fericirea in bratele unei alte blonde la fel de focoase ca fosta sotie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Cei doi au fost surprinsi impreuna de catre paparazzi WOWbiz.ro si parca pluteau de fericire. Pe tanara o cheama Anca, este tot blonda si seamana izbitor cu Oana Mares. Mai mult de atat, pana si freza celor doua este identica. Amandoi au fost numai un zambet in timpul intalnirii.

Au mers la o terasa, au stat extrem de apropiati, s-au sarutat si s-au tinut tandru de mana. Ce sa mai, aratau a doi porumbei extrem de indragostiti. Ramane de vazut cum se va incheia aceasta idila dintre cei doi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune