Biz

Operatia secreta care i-a grabit moartea lui Aurelian Preda! Dezvaluiri tulburatoare despre ultimele luni de viata ale regretatului cantaret! | EXCLUSIV

Moartea lui Aurelian Preda a luat prin surprindere lumea muzicii populare anul trecut! Indragit de o intreaga Romanie, cantaretul a decedat pe un pat de spital din Austria dupa ce a dus o lupta teribila cu un cancer nemilos. A lasat in urma numai regrete, dar si o serie de semne de intrebare legate in principal de ultima sa operatie la pancreas, care, se pare, i-ar fi adus sfarsitul!
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 feb 2017

Cantaretul Aurelian Preda a murit din cauza unui cancer agresiv, insa persoane apropiate sustin ca el ar mai fi trait daca nu isi punea un stent la pancreas.(citeste care a fost marele secret al lui Preda. Fata lui era adoptata! Amanunte halucinante)

Aurelian Preda a murit, in octombrie, la Viena! Indragitul cantaret de muzica populara, bolnav de cancer, a incercat sa isi prelungeasca viata cu ajutorul medicilor austrieci, insa tratamentul si interventiile disperate ale specialistilor nu au mai avut niciun efect asupra organismului sau. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 46 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus, atunci, apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!(intra sa vezi care a fost ultima dorinta a lui Aurelian Preda pe patul de moarte)

Aceeasi prieteni sustin insa si faptul ca artistul ar mai fi putut sa mai traiasca daca nu ar fi recurs la o interventie chirurgicala la pancreas.(cumplit, ce i-a adus moartea mamei lui Aurelian Preda. citeste detalii incredibile despre femeie)

“Noi stiam ca Aurelian era bolnav de ani de zile! De patru ori s-a operat pe creier, fiindca, initial, a avut o dilatare segmentara a unui vas arterial care nu ii mai iriga zona craniana. Medicii au intervenit cu laser-ul si au reusit sa il salveze. Pe urma insa, au venit complicatiile, din ce in ce mai dure, iar tumorile pe care le avea in organism s-au deplasat si la alte organe, iar de aici chinurile groaznice prin care a trecut! Mai mult, anul trecut, pe la inceput, dupa niste investigatii facute la un spital din Capitala, doctorii de acolo l-au convins sa isi puna un stent la pancreas. In ciuda avertizarilor medicilor de la Viena, unde era tinut sub observatie, de a nu recurge la o astfel de solutie, Preda a tinut-o pe a lui si s-a operat. De atunci, totul s-a schimbat pentru el, a inceput sa slabeasca, iar organismul i s-a deteriorat treptat pana cand, nu a mai putut si s-a dus in Austria, pentru a se salva. A fost prea tarziu, caci infectia ii macinase deja organismul. Daca nu ar fi facut acea interventie chirurgicala, poate ar mai fi trait si acum”, au mai dezvaluit amici regretatului solist.

print
Stiripesurse.ro
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
X