Stiri

Avea 22 de ani si a fost gasita moarta intr-o camera de hotel. Ce au gasit politistii in telefon? I-a scris mamei ca...

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Avea 22 de ani si a fost gasita moarta intr-o camera de hotel. Ce au gasit politistii in telefon? I-a scris mamei ca...
O tanara in varsta de 22 de ani a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Asia. Alaturi de trupul ei neinsufletit se afla si cel al prietenei sale, iar autoritatile investigheaza acum moartea fetelor.

Natalie Seymour, victima de 22 de ani, luase legatura cu mama ei cu putin timp inainte de a muri. Femeia  a facut publice mesajele dintre ea si fiica ei, iar acest lucru i-a ajutat pe anchetatori sa contureze un verdict.

"Fata mea mi-a spus că nu este ok şi că va merge să-şi cumpere ceva care să o ajute să se simtă mai bine.” a declarat femeia potrivit mirror.co.uk.Autoritatile cred ca cele doua fete fie au murit dupa ce au luat medicamente fara reteta, fie au fost otravite. Acest lucru urmeaza sa se afle la autopsie.
Natalie si prietena ei se aflau singure, in Asia, in vacanta.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune