Biz

Aventuri cu Vica Blochina si Victoras Micula la munte! Au spart o masina cu toporul, iar ea a fost innebunita dupa "zmeurina"! Uite ce accident teribil au suferit pe munte! Ea s-a lovit grav!

Un nou episod din viata Vicai Blochina a fost difuzat la WOWbiz. Vica a dat traiul din Capitala pe o aventura la munte si a ales ca destinatie, Oradea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 mar 2016

Aici a avut parte de o intalnire cu Victoras Micula, milionarul fara BAC. Omul i-a intampinat cu o masina de fite la aeroport, iar Vica s-a topit. "E ca la mine in pat in masina ta. E mai confortabil ca in avion. O masina de fita cum numai Gigi Becali are in Romania si, mai nou, si Anamaria Prodan", a spus ea, moment in care Victoras i-a oferit niste explicatii ireale. "E o masina inchiriata ca asa ne place noua sa impresionam lumea. Ca de aia spune presa ca suntem milionari.", a spus Micula in gluma.

Au ajuns la niste prieteni de-ai lui Ovidiu Danci la masa si s-au simtit extraordinar gustand din bucatele traditionale. "Mi-a placut mult mancarea, dar "zmeurina" aia m-a dat pe spate. Mai bausem visinata la viata mea, dar zmeurina, niciodata", a explicat Vica.

Dupa masa au primit un telefon de la Victoras Micula si au plecat direct la munte. Ei bine, aici au inceput peripetiile pentru ca bagajele Vicai au ramas blocate in masina, dar noroc cu Victoras Micula care a pus mana pe topor, a spart geamul si a reusit sa recupereze lucrurile.

Nici drumul n-a fost unul lipsit de incidente pentru ca Victoras a condus ca "un nebun", iar Vica a fost la un pas de infarct. Surprizele au continuat pentru ca blondina a avut un soc cand s-a vazut cazata la un hotel de doua margarete, cand credea ca va merge la unul de cinci stele.

De la hotel, in miez de noapte, s-a mers direct pe munte, in mare viteza, cu snowmobilele. Adrenalina a atins cote maxime si Vica si-a iesit din minti. "E frig, nu mai merg nicaieri. Imi e frica, era sa ma rastorn. Nu e de gluma si nu mai glumesc la ora asta. ", a urlat Vica la angajatul ei, Fernado, omul care era sa o rastoarne de pe snowmobil.

A doua zi totul a continuat la fel cum a inceput, in spirit aventurier, in mare viteza, pe munte, cu snowmobilele, dar totul a luat alt aspect atunci cand vica si Ovidiu Danci s-au luat la intrecere. Vica a fost la un pas de un accident grav dupa ce s-a rasturnat cu vehiculul.

Dar tot ce s-a intamplat acolo urmeaza sa vedeti intr-un nou episod, saptamana viitoare, numai la WOWbiz.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X