Vedete

Bahmu’ le-a luat “bon” copiilor! Micutii au o relatie speciala cu barbatul care nu-i scapa din ochi – Video Exclusiv!

Bahmu’ a facut senzatie luni la un eveniment ce a avut loc la un magazin de produse cosmetice dintr-un mall din Ploiesti! Vedeta a venit insotita de cei doi copii, Eduard si Maximus, dar si de un barbat! Nu, nu e iubitul brunetei, ci e “bon” pentru copiii ei!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Bahmu’ le-a luat “bon” copiilor! Micutii au o relatie speciala cu barbatul care nu-i scapa din ochi – Video Exclusiv!icon photo

Adriana Bahmuteanu le-a luat “bon” (n.r. asa ni s-a parut noua ca ar trebui sa scriem masculinul de la "bona") celor doi copii  ai ei, Eduard si Maximus! Luni, la evenimentul organizat la magazinul de produse costimetice dintr-un centru comercial din Ploiesti, Bahmu’ a venit cu toata gasca: barbatul “bon” si cei doi copii ai ei.

In timp ce vedeta s-a rasfatat cu produse cosmetice pe care le-a testat si si-a achizitionat, Eduard si Maximus au fost la film cu “bonul”, prin magazine si probabil sa ia masa. Cei doi copii pareau ca au o relatie frumoasa cu barbatul care nu-i scapa din ochi.

“Copiii sunt cu mine, se putea sa-i las acasa? Nu! Sunt cu <bonul> pe la film. Da, copiii mei au <bon>. Uneori barbatii sunt mai buni decat bonele. E o cunostinta mai veche de-a mea, ne stim de mult, si copiii il stiu”, le-a spus Adriana Bahmuteanu prietenelor cu care s-a intalnit la eveniment. 

Spre finalul evenimentului, cei doi copii si barbatul “bon” au venit la magazinul de cosmetice sa o caute pe Bahmu’. Vedeta s-a retras imediat sa stea de vorba cu ei si sa-I informeze in cat timp vor pleca inapoi spre Bucuresti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune