Biz

Cum arata astazi bancherul care a furat banii bancii si s-a aruncat apoi de la etajul 8! Scapat miraculos cu viata, Catalin Pascu incearca acum sa achite paguba uriasa

Catalin Pascu, barbatul care a incercat sa se sinucida dupa ce a pierdut la cazinou banii pe care i-a sustras din seiful bancii la care lucra, se chinuie sa isi plateasca datoriile.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

Catalin Pascu a devenit celebru la inceputul lui 2008, cand a supravietuit miraculos unei tentative de sinucidere. El s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc, dupa ce pierduse la cazino aproximativ 112.000 de euro, bani pe care-i sustrasese, in mai multe transe, din seiful bancii la care lucra. El a fost filmat de camerele de luat vederi montate in interiorul bancii, asa ca nici macar nu s-a chinuit sa nege fapta. Mare amator de jocuri de noroc, Pascu acumulase datorii uriase la camatari si a incercat sa multiplice banii pe care ii furase. Bancherul a stat trei saptamani in spital, cu fracturi faciale, de bazin si picioare, contuzii ale ficatului si pancreasului, insa medicii i-au salvat viata.

Vezi cum arata si ce face acum Catalin Pascu in materialul de pe stirilekanald.ro

 

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X