Paparazzi

Bat clopote de nunta pentru Elena Udrea! Indiciu important, care sugereaza ca blonda fatala a politicii romanesti se pregateste de casatorie | VIDEO EXCLUSIV

Elena Udrea a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz.ro in timp ce testa verighete la un magazin de bijuterii, alaturi de iubit
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 feb 2017

Relatia dintre Elena Udrea si iubitul manechin, Adrian Alexandrov, pare sa devina din ce in ce mai serioasa. Aparuta aproape din senin, povestea de dragoste pare sa fi avansat foarte mult in ultima perioada. Practic, blonda fatala a politicii romanesti iese in public aproape non-stop alaturi de aratosul ei partener, desi dupa divortul de Dorin Cocos a preferat o lunga perioada de timp sa pastreze misterul asupra vietii ei sentimentale.

Fie ca nu a gasit partenerul potrivit, fie ca a vrut sa mai profite de statului de "single fatal woman", Elena Udrea nu a intrat in panica asteptand "printul" calare pe un cal frumos.

Chiar daca nu are cal, Alexandrov este, sa recunoastem, un barbat aratos, alaturi de care te poti mandri, atunci cand iesi in lume. In plus, fostul manechin, care este cu mai bine de 10 ani mai tanar decat Elena, are si o situatie financiara respectabila.

In prezent, brunetul lipovean lucreaza ca broker imobiliar in zona de nord a Capitalei, are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca si conduce o masina de lux.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi intr-un centru comercial din Capitala. Cei doi pareau infometati, avand in vedere ca masa a fost imbelsugata, iar nota s-a situat undeva in jurul a 300 de lei. De la restaurant, cei doi au intrat intr-un magazin de bijuterii de lux. Elena s-a aratat interesata de mai multe modele de inele, consiliata indeaproape de iubitul ei, acesta putand fi un semnal ca "amorezii" se pregatesc de o posibila casatorie.

Dupa ce a studiat cu atentie ultimele noutati in materie de verighete, Elena a iesit fericita din magazin, visand probabil la momentul in care ar putea deveni doamna Alexandrov. Ramane de vazut daca si tanarul a inteles mesajul blondei, daca este in asentimentul ei si daca va pregati in curand o cerere spectaculoasa in casatorie.

print
Stiripesurse.ro
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
Probleme de sanatate pentru Nico. Medicii au diagnosticat-o astazi cu o boala grava! O ZI NEAGRA pentru iubitii nostri artisti. Stela s-a dus, Cristina Stamate e in stare grava, iar Nico.....
X