Vedete

Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataieicon photo
Daca zilele trecute in cadrul casei de la "Te vreau langa mine" a avut loc o cerere in casatorie, acum lucrurile s-au precipitat, intrucat doi baieti au fost la un pas de a se lua la bataie.

Costi si Bogdan au fost protagonistii unei situatii extrem de tensionate, dupa ce unul dintre baieti si-a dorit cu orice pret sa puna mana pe o camera.

Au venit de curand in casa "Te vreau langa mine", acesta si-a dorit sa prinda cea mai frumoasa camera, care era, insa, ocupata.

Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataie

"E frumoasa. Pe asta o iau. Bosulica, tu te duci si iti iei alta camera. Imi aleg ce camera vreau, am prioritate. Sunt la inceput de drum cu femeia mea si merit ceva mai bun.", a spus Costi nervos, in timp ce Bogdan a incercat sa-i explice ca va sta el trebuie sa stea la etaj: "Tu crezi ca e chiar asa? S-au facut niste reguli. Nu vii tu asa, pur si simplu sa faci reguli. Camerele s-au impartit deja. Cine esti tu sa vii sa faci regulile astea?", a mai spus Bogdan.

Mai mult de atat, enervati la culme, cei doi au inceput sa se impinga si au fost la un pas de a-si cara pumni si palme. Au fost, insa, opriti la timp ce alti concurenti.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune