Vedete

Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataieicon photo
Daca zilele trecute in cadrul casei de la "Te vreau langa mine" a avut loc o cerere in casatorie, acum lucrurile s-au precipitat, intrucat doi baieti au fost la un pas de a se lua la bataie.

Costi si Bogdan au fost protagonistii unei situatii extrem de tensionate, dupa ce unul dintre baieti si-a dorit cu orice pret sa puna mana pe o camera.

Au venit de curand in casa "Te vreau langa mine", acesta si-a dorit sa prinda cea mai frumoasa camera, care era, insa, ocupata.

Bataie in casa de la "Te vreau langa mine"! Doi concurenti au ajuns la cutite! Motivul halucinant pentru care s-au luat la bataie

"E frumoasa. Pe asta o iau. Bosulica, tu te duci si iti iei alta camera. Imi aleg ce camera vreau, am prioritate. Sunt la inceput de drum cu femeia mea si merit ceva mai bun.", a spus Costi nervos, in timp ce Bogdan a incercat sa-i explice ca va sta el trebuie sa stea la etaj: "Tu crezi ca e chiar asa? S-au facut niste reguli. Nu vii tu asa, pur si simplu sa faci reguli. Camerele s-au impartit deja. Cine esti tu sa vii sa faci regulile astea?", a mai spus Bogdan.

Mai mult de atat, enervati la culme, cei doi au inceput sa se impinga si au fost la un pas de a-si cara pumni si palme. Au fost, insa, opriti la timp ce alti concurenti.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune