Vedete

Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!

Aseara, in cadrul celei de-a douasprezecea Gale a show-ului “Bravo, ai stil!”, Beatrice a spus adio competitiei si titlului de "Cea mai stilata femeie din Romania".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!icon photo

In urma punctelor oferite de jurati, Iuliana s-a clasat pe primul loc in preferintele acestora, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Bianca, cu 15 puncte si de Emiliana, cu 12 puncte.


Beatrice a fost coada clasamentului, cu 7 puncte. La duel, alaturi de aceasta, s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarilor din partea rivalelor sale.


Dupa dezbateri, cele 3 puncte bonus oferite de Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau, au mers catre Iuliana, fata acumuland un total de 23 de puncte in aceasta seara de Gala.

Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!


In urma voturilor din partea telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Bianca, cu 25%; din cauza faptului ca Beatrice a obtinut doar 2,8% din partea fanilor, fata a fost eliminata din concurs.


Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune