Biz

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, a suferit patru operaţii! Micuţa a fost diagnosticată cu o boală crâncenă

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu şi a fostei sale soţii, Larisa, a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată, la naştere, cu o boală cruntă - hipoacuzie bilaterală profundă.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

De parcă n-ar fi fost de ajuns, în urmă cu patru ani, pe când avea nouă ani, aceasta a fost diagnosticată cu coleastatom (un chist localizat în urechea medie n.r). A suferit patru operaţii, iar apoi a început să vindece.

„În ianuarie 2016 am descoperit colesteatomul şi a fost operată de urgenţă, iar după fix un an a recidivat şi a suferit o altă intervenţie, pentru extirpare. Astfel, fetiţa a fost nevoită să suporte două operaţii pentru implanturi (n.r. implant cohlear pentru restabilirea auzului) şi două pentru înlăturarea colesteatomului. Acum este bine. În luna martie a acestui an i-am făcut al doilea implant, la un spital din Bucureşti, primul i-a fost pus în Austria, în 2008, când avea 4 anişori. Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare şi totul este sub control. Mulţi ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine”, a mărturisit Larisa Drăgulescu, pentru click.ro.


Din păcate, însă, în urma problemelor de sănătate, ea n-a putut să practice un sport, însă este foarte talentată la pictură, motiv pentru care mama ei vrea să o înscrie la un liceu de arte.
 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X