Biz

Beyonce de Romania l-a dat in judecata pe Nicolae Guta pentru pensie alimentara! Fosta soacra a manelistului si-a iesit din minti: ”Daca il prind ii dau cu ceva in cap! Ne-a transmis ca el bani nu ne mai da si ca daca nu suntem in stare sa o crestem pe Anais sa ii dam lui copilul!” | EXCLUSIV

Dupa 5 luni de liniste aparenta, Madalina Dumitriu, alias Beyonce de Romania, il cheama la tribunal pe tatal fetitei ei. Nicolae Guta e tras la raspundere pentru ca si-ar fi abandonat fetita si nu i-ar mai fi dat niciun ban in ultimele 5 luni!
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 aug 2017

In urma cu 3 ani pe vremea asta, Nicolae Guta era in al noualea cer de bucurie. Iubita lui de la vremea respectiva, Beyonce de Romania, ii nastea cel de-al 10-lea copil si ii daruia o minune de fetita. “Zece, care-i si intrece!”, spune astazi manelistul, dupa ce s-a trezit chemat in judecata de Beyonce, cea care i-a daruit al zecelea copil. (Vezi aici cum a fost la nunta lui Guta cu frumoasa Cristina) 

Aceasta le solicita judecatorilor sa stabileasca cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guta trebui sa il plateasca pentru fetita lor, micuta Anais. Miscarea facuta de Madalina Dumitriu vine la doar cateva saptamani dupa ce Narcisa Guta l-a dat si ea in judecata pe manelist, solicitand pensie alimentara pentru Alberto, fiul pe care i l-a daruit artistului.

Neintelegerile in neamul lui Guta au inceput in primavara acestui an, cand acesta s-a casatorit cu aleasa sa, frumoasa Cristina, iar din acel moment manelistul nu a mai “cotizat” niciun leu la fostele femei din viata sa, respectiv mamele copiilor sai.

Cea mai revoltata de situatie pare sa fie insa, Elena Colfescu, mama lui Beyonce de Romania, “fosta soacra a manelistului” la adresa careia, surprinzator, pana nu demult, Guta avea numai cuvinte de lauda.

 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X