Vedete

Bianca Brad, dezamagita dupa serbarea de la scoala fiului ei! “Mi se strange inima si imi dau lacrimile, pentru ca este atat de nedrept”

Bianca Brad este mamica unui baietel frumos si talentat, de care este extrem de mandra. Luca are 11 ani si canta la pian de mai bine de 5 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Bianca Brad, dezamagita dupa serbarea de la scoala fiului ei! “Mi se strange inima si imi dau lacrimile, pentru ca este atat de nedrept”icon photo
Ei bine, zilele trecute, Bianca Brad a fost la scoala unde invata fiul sau, unde a avut loc serbarea de sfarsit de an scolar. Numai ca, vedeta a avut parte de o dezamagire cand a vazut cat de putin a fost implicat baietelul ei in serbare. (Vezi si cum si-a visat Bianca Brad fetita moarta)

“Spectacolul mi-a placut - a fost frumos, vesel si colorat - lucru pentru care ii felicit pe toti cei implicati. In mod evident a fost muncit si copiii s-au descurcat minunat....atat cat li s-a permis si au fost incurajati si sustinuti sa o faca...Luca al nostru nu s-a numarat printre norocosi...sau, mai bine zis, printre cei alesi...
Desi are voce foarte frumoasa si face pian de peste 5 ani, fiind chiar foarte bun la asta, a fost pus sa loveasca unul intr-altul, doua bete de plastic. A facut-o ca la carte. Are ureche muzicala foarte buna, asa ca, sa tina ritmul cu doua bete, nu reprezinta nicio problema pentru el...
Nu e nimic rusinos sa contribuie asa la reusita spectacolului, dar stiind ce poate si in conditiile in care alti copii au aparut in mai multe momente artistice, ma gandeam ca o sa mai urmeze un alt moment in care o sa cante la pian. M-am inselat. Amarnic.

Bianca Brad, dezamagita dupa serbarea de la scoala fiului ei! “Mi se strange inima si imi dau lacrimile, pentru ca este atat de nedrept”

Sa se inteleaga bine - NU este vorba de orgoliu ranit si nici de invidie - NU sunt acel fel de om care moare de ciuda cand altul are succes (…)


Sa pui un copil talentat, sa facă ceva mult sub nivelul lui, da dovada de nepasare sau mediocritate pedagogica, dar cel mai grav este ca in loc sa il incurajezi si sa-l ajuti sa progreseze, il tii pe loc, furandu-i posibilitatea de a descoperi din timp ceva ce il poate ajuta in viata...ca să nu mai spun de faptul ca ii inabuse increderea in sine, atat de necesara la varsta asta....Si acum cand scriu asta, mi se strange inima si imi dau lacrimile...pentru ca este atat de nedrept...”, este mesajul postat de Bianca Brad, dupa ce a participat la serbare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune