Vedete

Bianca Dragusanu a facut marturisirea la TV: "Semnele unei relatii pe sfarsite... "

Bianca Dragusanu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Victor Slav. Cei doi au depasit toate dificultatile care apar intr-o relatie, iar acum se inteleg foarte bine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Bianca Dragusanu a facut marturisirea la TV: "Semnele unei relatii pe sfarsite... "icon photo
 
Prezentatoarea TV a dezvaluit faptul ca multi oameni care vor sa arate ca au viata perfecta prin postarile de pe retelele de socializare, de fapt, sunt nefericiti in relatie si sunt pe punctul de a se desparti.
Bianca Dragusanu a facut marturisirea la TV: "Semnele unei relatii pe sfarsite... "
"Ai deschis Facebook-ul şi acolo ai găsit tot! De la pozele cu toate cafelele de pe lume, la farfuriile cu mâncare, paharele cu băutură, priveliştea de la ferească, ca să nu mai vorbim de de hashtag-uri... #perfectlife, #perfectlove, #loveyouforever, hashtag perfect nu ştiu ce. Ce vreau eu de fapt să vă zic este că tot ceea ce apare acolo este total greşit şi ascultaţi aici de la un om păţit care nu a avut minte la un moment dat şi a povestit la televizor mai mult decât trebuia.
Bianca Dragusanu a facut marturisirea la TV: "Semnele unei relatii pe sfarsite... "
Ştiţi că psihologii ştiu cum să determine semnele unei relaţii pe sfârşite. E foarte simplu. Cu cât sunt mai multe inimi pe conturile de socializare, cu atât e mai goală viaţa reală. Şi cam aşa este, da", a declarat Bianca Dragusanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune