Vedete

Bianca Dragusanu a vorbit sincer despre infidelitate: "Mai crunt decat inselatul este..."

Bianca Dragusanu a discutat despre un subiect tabu: infidelitatea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu a vorbit sincer despre infidelitate: "Mai crunt decat inselatul este..."icon photo
"Voiam sa va spun ca am citit un articol despre inselat, cu un titlu sugestiv: 'Daca imi ascunzi ca ma inseli, imi iei dreptul de a alege ce e mai bine pentru mine'. Auzim zilnic despre oameni care trec peste infidelitate. Toti avem prieteni ca nu au calcat stramb niciodata, ca a fost ceva pasager, ambiguu. Orice actiune cu conotatie intima cu alta persoana decat iubi se numeste inselat. Nu poti sa pui iubirea pe hold cand dai mesaj altcuiva, te duci la cafea, flirtezi, te pupi sau chiar mai rau. Apoi sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic. Asta e inselat clar.

 

In articolul asta, psihologii erau impartiti in doua tabere. Unii spun ca, daca ai intentia sa te intorci la partener, sa nu ii spui niciodata, ca sa il scutesti de durere. Ceilalti zic sa ii marturisesti, sa iti asumi si sa ii dai ocazia sa aleaga ce vrea sa faca in continuare, sa inteleaga de ce s-a ajuns aici, sa decida daca vrea si mai ales daca poate sa mearga mai departe cu tine!

 


Mai crunt decat inselatul in sine e ascunderea lui. Atunci calci in picioare persoana de langa tine, iti iei puterea de a decide ce e mai bine pentru viata lui iubi. Psihologii spun ca nu exista un rau mai mare, daca il iubesti, decat sa il lasi sa se zbata in dubiu", a declarat, astazi, Bianca Dragusanu in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune