Biz

Bianca Dragusanu, amintiri de la scoala: "Materiile mele preferate erau..."

Bianca Dragusanu a vorbit despre perioada in care era scolarita. Spre deosebire de alti copii, Bianca nu era terorizata de ideea primei zile de scoala, pentru ca ea abia astepta sa isi revada colegii, sa invete lucruri noi!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 sep 2017

Intrebata de reporterul Unica.ro daca a fost o scolarita cuminte sau rebela, blondina care va prezenta "Te vreau langa mine" incepand cu 18 septembrie a spus: "Pana in scoala generala am fost ascultatoare, apoi am inceput sa devin, incet, incet, rebela, cam cum sunt toate fetele cand ajung la liceu, cred ca sunt buricul pamantului.
Apoi, cu experienta, cu viata si cu timpul, m-am mai calmat, m-am mai domolit si mi-am dat seama ca sunt si lucruri bune si lucruri rele si am inceput sa fac diferenta intre ele".


Care au fost materiile ei preferate? "Engleza si romana. Si latina, ca atunci se facea latina, acum am inteles ca nu se mai face", a spus Bianca Dragusanu.

 

Vezi VIDEO AICI

print
Stiripesurse.ro
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
X