Vedete

Bianca Dragusanu e radicala: "Mie nu imi place asa! Familia e familie ca sa..."

Bianca Dragusanu este foarte radicala atunci cand vine vorba despre cum se impart si cum se dramuiesc banii intr-un cuplu!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


"O mica barfa: discutie in redactie intre doi colegi. Eu ma facusem mica-mica, ascunsa dupa un calculator. Dar era prea fain subiectul ca sa plec de acolo. Ei se vor recunoaste, cu siguranta, eu sunt discreta si nu dau nume, asa ceva nu se face. Primul e ca si insurat, iar cardul de salariu sta la iubita lui. Dar el mai are o sursa de venit, asa ca mai are un card, norocul lui! El zicea: Astia care lasa toti banii acasa, cum fac sa ceara bani pentru cadoul ei de Craciun? Celalalt privea superior si zice: 'Eu am stabilit o suma pentru cheltuielile comune, iar ea se conformeaza, punem jumi-juma pentru casa, in rest fiecare cu banul lui.

 

Bianca Dragusanu e radicala: "Mie nu imi place asa! Familia e familie ca sa..."icon photo

Doua modele de femei: una cheltuie banii barbatului, cealalta da in casa bani ficsi, de restul, distanta si independenta. Mie nu imi place asa. Familia e familie ca sa aiba un buzunar comun, ambii contribuie la achizitie, ambii vor binele familiei. Sustin femeia independenta, care poate oricand sa traiasca singura si fara sa stea cu mana intinsa la mila barbatului. Ma incanta si ideea de barbat adevarat care vrea sa ii faca viata frumoasa femeii de langa el. Si partea economica nu e deloc de ignorat in acest proces.

 


Nu banii aduc fericirea sau tristetea intr-un cuplu, ci cum sunt ei dramuiti si cheltuiti", a spus Bianca Dragusanu, azi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune