Vedete

Bianca Dragusanu: "Eu turnatoare, ca de obicei! Depanam amintiri cu o prietena si ne-am amintit de prima iubire"

Bianca Dragusanu a dezvaluit si astazi ce a vorbit cu o prietena.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu: "Eu turnatoare, ca de obicei! Depanam amintiri cu o prietena si ne-am amintit de prima iubire"icon photo
"Eu, turnatoare, ca de obicei. Depanam amintiri cu o prietena. Avem multe lucruri sa ne spunem si ne-am amintit de prima iubire: de chin, de fiori, de suferinta. Suntem nepregatiti trimisi in viata. Scoala ne invata reguli de gramatica, matematica, fizica, chimie, sport, sa facem comentarii literare, scoala ne invata orice altceva decat ce ar trebui de fapt. Ce as propune eu:  cum sa te iubesti, cum sa te valorizezi, cum sa relationezi cu iubi, probe practice pe care le picam de multe ori. Mai ales la inceputul vietii de cuplu. Ai de-a face cu un adolescent care nu stie cine e, cum esti tu, cat poti, cat meriti. Abia dupa ce te-ai iubit si descoperit pe tine poti sa alegi ce te face fericita.

 


Eu cred ca sperie doar daca nu esti sigur pe ce iti doresti. Ce iti doresti de la voi ca si cuplu. Iubirea fara granite e esenta vietii. Aveti grija pe cine iubiti, dar aveti grija de voi pana la capat, in toate felurile posibile", a declarat Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune