Vedete

Bianca Dragusanu: "Nu avem cum sa dam zile de la noi, oricat de mult ne-am dori asta" Ce lectie de viata a invatat vedeta TV

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bianca Dragusanu: "Nu avem cum sa dam zile de la noi, oricat de mult ne-am dori asta" Ce lectie de viata a invatat vedeta TV
icon photo

Bianca Dragusanu a ajuns la o concluzie transanta atunci cand vine vorba de viata, relatii, dar mai ales, timpul petrecut cu persoana iubita. Dupa o discutie cu una din prietenele ei despre cat de mult s-a distantat partenerul de ea, Bianca a impartasit si cu telespectatorii ei sfatul pe care i l-a oferit bunei sale amice.

"Tot ieri vorbeam cu o prietena care imi spunea ca barbatu-sau nu prea petrece timp cu ea. Ba' ca e mai mult plecat, ca sta la birou sau in tot felul de afaceri de business. Si am intrebat-o eu atunci: "Ce-ai tu, fata, mai important pe lumea asta?" Ea m-a privit o secunda si mi-a zis: "Pe mine..." Eu, sincer, am alt raspuns la intrebarea asta si in functie de raspunsul asta mi-am ghidat intreaga existenta!

 


Timpul este cel mai important pe lumea asta: nu-l putem cumpara, recupera sau imprumuta. Si mai ales nu avem cum sa dam zile de la noi, oricat de mult ne-am dori asta. Asa este si in iubire. Daca primesti timp inseamna ca esti important in viata celuilalt.
Te la "iubi" poti primi in mai multe moduri timp: perioada petrecuta impreuna sau cand iti gateste, cand se preocupa de tine"
, a spus Bianca.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune