Vedete

Bianca Dragusanu, scoasa din sarite de un concurent de la "Te vreau langa mine": "Tu vorbesti peste mine?"

Bianca Dragusanu s-a enervat la culme in timpul emisiunii de astazi "Te vreau langa mine". Un concurent a scos-o din minti pe vedeta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Bianca Dragusanu, scoasa din sarite de un concurent de la "Te vreau langa mine": "Tu vorbesti peste mine?"icon photo

Marian i-a reprosat Alexandrei ca vrea mereu sa iasa in evidenta si ca danseaza in fata lui. Bianca a incercat sa intervina in discutia lor aprinsa, dar Marian nu o lasa sa vorbeasca, asa ca a fost nevoita sa-l puna la punct.

"Tu vorbesti peste mine? Tu ai auzit ce am zis eu? Eu nu repet ca popa nu repeta pentru o baba surda. Taci cand vorbesc eu. In momentul in care vorbesc eu va cer minimul de respect sa ma ascultati. Nu ridica nimeni tonul. Esti gelos pe vizibilitatea ei atunci cand danseaza?", i-a spus Bianca Dragusanu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune