Vedete

Bianca Dragusanu si fratele ei vitreg, prima oara la TV. Cine este, de fapt, tanarul Bogdan Dragos? "Tatal lui Bogdan este..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bianca Dragusanu si fratele ei vitreg, prima oara la TV. Cine este, de fapt, tanarul Bogdan Dragos? "Tatal lui Bogdan este..."icon photo
Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara intr-o emisiune TV alaturi de Bogdan Dragos, fratele ei vitreg. Vedeta Kanal D a venit in platou la WOWbiz si a vorbit despre trauma prin care a trecut in urma cu 2 luni.

Cazul lui a fost extrem de mediatizat, dupa ce s-a aflat ca a fost batut de un echipaj de Politie "din greseala", pe motiv ca l-ar fi confundat cu altcineva."Tatal lui Bogdan, Marcel este casatorit cu mama mea de mai bine de 20 de ani. Oractic, Marcel, asa cum ii spunem noi, mie si surorii mele, ne este ca al doilea tata. Ne-a fost alaturi de cand aveam 7-8 ani.
Suntem prieteni si in ultima parte a vietii noastre am devenit si mai prieteni. Ne-am sunat mereu, am tinut legatura, sunt prietena foarte buna si cu sotia lui, merg foarte des la Timisoara.
Eu ma aflam in Timisoara cu o zi inainte sa se intampla aceasta nenorocire. El m-a condus la aeroport. Acum am fost in Timisoara din nou, acum 3 zile si am refacut cumva traseul intregului incident."
, a spus Bianca Dragusanu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune