Biz

Bianca Dragusanu a venit in platou la WOWBiz si a inceput sa faca "nazuri de vedeta"! Andreea Mantea si Victor Slav, la un pas sa clacheze. Bianca Dragusanu este noua prezentatoare "Te vreau langa mine", de la Kanal D, incepand de luni, 18 septembrie, de la ora 13.00

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

Bianca Dragusanu a reusit sa le scoata peri albi prezentatorilor WOWbiz, Andreea si Victor, inca din primele momente in care a intrat in platoul emisiunii prezentata de iubitul ei.

 


Mai in gluma, mai in serios, Bianca s-a jucat nu doar nervii lui Victor, dar si cu cei ai Andreei Mantea.
Dupa ce a fost intampinata in platou ca noua prezentatoare "Te vreau langa mine", Bianca a inceput sa faca nazuri! Motivul?

"Sunt si eu vedeta Kanal D. Mi s-a parut foarte frumos cum mi-ati facut intrarea, dar totusi, daca suntem acum in familie, si ne permitem, parca mi-as dori o intrare mai WOW, daca tot suntem la WOWbiz. Vreau sa mai intru o data, sa fie mai cu forta. Ca si cum te bucuri ca sunt aici cu adevarat", le-a spus Bianca.

Si...a mai urmat o incercare, iar Bianca i-a surprins cu noua ei intrare, insotita de un grup de dansatoare."Fetele fac parte din noua mea echipa, dar mai multe veti vedea luni, la ora 13.00, aici, la Kanal D. Va multumesc foarte mult. A fost dragut, dar asta pentru ca doamnele de aici au tipat foarte tare si au aplaudat. Eu as vrea sa mai am o intrare", a spus Bianca, spre surprinderea Andreei si al lui Victor.


"Eu stiu ca el e barbatu-tau, dar cu mine nu iti merge", i-a spus Andreea, care deja incepuse sa isi piarda rabdarea.A treia oara, cu noroc! Bianca si-a facut aparitia cu o chitara electrica in mana, asemenea unui star rock. Insa nici de data asta nu a fost multumita!

"Auzi, da zi-mi si mie. Asa face si acasa? E perioada aia...Rade lumea de noi. Dragi telespectatori, voua v-a placut? Crezi ca face misto de noi? Asa e ea, mai pumn de fier si acasa?", l-a intrebat Mantea pe Victor.

Ultima intrare a fost cu adevarat spectaculoasa. Bianca a fost intampinata cu covorul rosu, rulat chiar de un grup de barbati la bustul gol, iar apoi, a intrat mandra calare pe un cal.


Oficial, nicio alta vedeta nu a mai fost intampinata cu asa mare fast in familia Kanal D, iar blondina pusa pe sotii a tinut sa le multumeasca tuturor! 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X