Biz

Bianca, "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu! Noua prezentatoare de la "Te vreau langa mine" a raspuns provocarilor! "Am mari emotii pentru saptamana viitoare, sper sa ma descurc"

Bianca Dragusanu are mari emotii. Incepand de luni, 18 septembrie, o veti putea urmari la carma emisiunii "Te vreau langa mine". Astazi a fost la "Teo Show" si s-a jucat "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 14 sep 2017

"Astazi am fost la repetitii! Eu nu am facut niciodata pana acum cacofonii... Dar azi, in direct, am facut. Am niste emotii... Cred ca e si pentru ca imi doresc mult sa iasa foarte bine.

 

 

Echipa e langa mine, cu trup si suflet. Toata lumea ma sustine, dar m-am trezit in niste situatii...

 

 

Sper sa ma descurc! Sunt curioasa ce o sa-mi spuna Victor, nu am apucat sa vorbesc deloc cu el astazi, in prima zi de repetitii!", a declarat Bianca Dragusanu la Kanal D.

Apoi, Bursucu si Teo au provocat-o sa joace carti pe porunci. Bianca Dragusanu a facut fata cu brio tuturor provocarilor, nu s-a dat in laturi de la nicio porunca primita.

 

 

 

L-a dat afara din platou pe recalcitrantul Bursucu, a prezentat un cuplu dupa ce a inhalat heliu, a facut super show si a marturisit ca abia asteapta sa se intalneasca de saptamana viitoare cu telespectatorii! 

 
print
Stiripesurse.ro
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
X