Biz

Bianca Roman, ispita care a devenit mamă, s-a despărţit de tatăl fiicei ei: ”Am decis să o lumă pe drumuri diferite!”

A devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, însă fericirea ei a fost umbrită. Una dintre cele mai sexy ispite trece prin momente delicate după ce s-a despărţit de bărbatul alături de care voia să-şi petreacă toată viaţa.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 sep 2017Urmau să ajungă la altar, însă de curând au decis să pornească pe drumuri separate. Este vorba despre Bianca Roman, care a mărturisit că s-a despărţit de tatăl fiicei sale.


"Am prins buchetul, am crezut că o să ne căsătorim. Am decis să o luăm fiecare pe drumuri diferite. Cu toată iubirea pe care ne-o purtăm, au intervenit şi alte lucruri. Probabil nu suntem suficienţi de maturi ca să facem compromisuri. (...). Copilul îl am, sunt în continuare o femeie împlinită, bărbaţii vin şi pleacă. (...). Trec printr-o perioadă mai tristă din punct de vedere sentimental, dar va trece. (...)", a declarat Bianca Roman în cadrul unei emisiuni.

print
Stiripesurse.ro
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
X