Vedete

Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masina

In ciuda criticilor referitoare la numarul de kilograme, Bianca Rus ramane o vedeta cu multi admiratori in randul barbatilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masinaicon photo
Bianca Rus este o femeie dorita, in ciuda glumelor care s-au mai facut in legatura cu greutatea ei. Formele voluptuoase ale cantaretei fac ca barbatii sa roiasca in jurul ei si sa primeasca zilnic complimente pe contul ei de socializare. (Citeste si: Cum arata Bianca Rus dupa ce a slabit)

Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masina

Un fan ceva mai indraznet a tinut insa sa-si faca simtita prezenta in viata Biancai. Acesta i-a lasat un buchet superb de trandafiri pe portbagajul masinii, lucru care a facut-o pe vedeta sa se emotioneze. Bianca i-a multumit admiratorului ei printr-o postare, chiar daca acesta a preferat sa ramana anonim.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune