Vedete

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Bianca Rus este cunoscută pentru formele voluptuoase, însă în ultima perioadă îndrăgita cântăreaţă a slăbit mult şi a optat pentru o schimbare de look cu totul şi cu totul inedită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!icon photo

După ce a făcut publice mai multe fotografii în care părea mai slabă ca niciodată, acum artista a optat pentru o schimbare de look inedită, mai exact şi-a pus extensii de păr, însă a ales o altă nuanţă faţă de părul ei.

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Schimbarea a fost pe placul fanilor săi, întrucât a adunat numeroase comentarii: ”Eşti frumoasă.”/ ”Îţi stă minunat!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune