Vedete

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Bianca Rus este cunoscută pentru formele voluptuoase, însă în ultima perioadă îndrăgita cântăreaţă a slăbit mult şi a optat pentru o schimbare de look cu totul şi cu totul inedită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!icon photo

După ce a făcut publice mai multe fotografii în care părea mai slabă ca niciodată, acum artista a optat pentru o schimbare de look inedită, mai exact şi-a pus extensii de păr, însă a ales o altă nuanţă faţă de părul ei.

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Schimbarea a fost pe placul fanilor săi, întrucât a adunat numeroase comentarii: ”Eşti frumoasă.”/ ”Îţi stă minunat!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune