STIRILE
WOW
Biz
VIDEO Scandal-monstru intre Iulia Albu si o concurenta de la "Bravo, ai stil"! "Stai ca o tata la piata! Incepi sa ma iriti! Nu am spus ca ai voie sa vorbesti"/ "Tu esti mare creatoare?"- Schimbul de replici dintre ele este WOW
Silvia a fost foarte nervoasa in editia din aceasta dupa-amiaza a emisiunii "Bravo, ai stil". Concurenta era foarte suparata pe jurati, in special pe Iulia Albu, si a spus ca alte colege de-ale ei din concurs primesc laude, desi sunt mai prost imbracate decat ea, in timp ce ea este criticata. Silvia s-a "certat" cu Iulia Albu, dar fashion-editorul nu a iertat-o si i-a dat replici acide. A avut schimburi de replici si cu Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, amandoi reprosandu-i atitudinea si limbajul. Silvia: Nu sunt suparata, sunt enervata! Nu imi place nedreptatea! Iulia: Nu esti colega cu noi. Mai ai pana sa devii colega, deocamdata esti concurenta. Silvia: Suntem intr-un show, pot sa aberez putin? Sau tu esti marea creatoare a lumii?! Sincer! Nu am voie nici sa povestesc povesti?! Iulia: Aud doar 'bla bla bla'. Silvia: Eh, asa o sa aud si eu de la tine de-acum inainte: 'bla bla bla'. Iulia: De ce stai asa? Esti o draguta! Stai ca o tata la piata. Silvia: M-ai enervat mai devreme! Maurice: Ne certi! Silvia: Nu va cert pe voi! Va cert ideile. E dreptul meu sa fiu suparata! Iulia: Eu nu vad nicio schimbare, desi as vrea. Ti se pare ca esti de o creativitate iesita din comun doar pentru ca ti-ai pus doua curele? Nu iti mai judeca colegele din emisiune! Cred ca ai aceeasi incaltaminte de ieri. Ai un cearsaf pe tine. Esti intr-un concurs! Silvia: Cum jurizati daca eu o sa port aceeasi pereche de incaltari, dar ma imbrac mai bine decat toate celelalte?! Iulia: Eu nu o sa port niciodata pantofi de 300 de lei! Silvia, incepi sa ma iriti. Ai o manie a persecutiei! Nu am spus ca ai voie sa vorbesti acum. Look-ul tau este foarte slab. In seara asta nu ai nimerit-o. Nu ai stil. Maurice: Nu am cum sa iti spun ca ai stil daca vii in fata mea si te crezi la aprozar! Silvia: Abia astept sa ies! Dar nu plang pentru ca imi iau 'minus', plang pentru altceva. Ma enervez! Nu am spus ca sunt persecutata! Nu am atitudinea necesara!
Traian Basescu este grav bolnav! Este tintuit la pat si medicii il supravegheaza non-stop! Ce boala are fostul presedinte?
Traian Basescu este grav bolnav! Este tintuit la pat si medicii il supravegheaza non-stop! Ce boala are fostul presedinte?
X