Stiri

Bogdan facuse o pasiune pentru Petronela, tanara ucisa langa Botosani! Inainte sa o omoare, fotograful a incercat sa o violeze

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bogdan facuse o pasiune pentru Petronela, tanara ucisa langa Botosani! Inainte sa o omoare, fotograful a incercat sa o violezeicon photo
 
Bogdan Ionel are doar 17 ani si se pare ca facuse o pasiune pentru Petronela. Fata nu ii raspunea avansurilor deoarece avea iubit.
 
Nu se stie cum a convins-o sa mearga cu el singura. Ar fi incercat sa o violeze insa cum fata s-a opus, nebun de gelozie ar fi injunghiat-o cu sete prin 13 lovituri de cutit.
 
Nu se stie nici daca tentativa de viol ar fi avut loc tocmai in paduricea de la Pacea sau in alta parte. 
 
 
Bogdan avea o alta relatie cu o tanara, Mihaela, insa era indragostit de Petronela.
 
Adolescentul se afla in aceste momente in custodia Politiei si urmeaza sa fie dus la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, potrivit botosaneanul.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune