Stiri

Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, in direct la TV! Adevarul despre nominalizari si eliminarea de la Faimosi: "Noi ne-am vorbit inainte"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, in direct la TV! Adevarul despre nominalizari si eliminarea de la Faimosi: "Noi ne-am vorbit inainte"icon photo
 
Bogdan, fostul Razboinic, a venit pe canapeaua WOWbiz si a vorbit despre nominalizarile din competitie, dar si despre eliminarea lui Flo, componentul Faimosilor.  
 
"Era de asteptat. El era nou venit. Si noi ne-am vorbit cu echipa, cu Razboinicii, sa-i eliminam pe cei noi. Nu cred ca i-a cucerit pe cei de acasa", a declarat Bogdan, fostul concurent de la Exatlon Romania. 
 
 
"Ma bucur foarte tare ca Diana a ramas. Are foarte multe de arata. Cred ca de acum este mult mai motivata. Ma bucur si pentru Ion, el a luptat pentru echipa lui", a declarat gimnasta Larisa Iordache, prietena buna cu Diana Bulimar. 
 
 
"Pana la urma este un spectacol unde publicul decide. Cred ca Ion este un punct forte al echipei. Cred ca este propus de fiecare data pentru ca nu se integreaza. Nu cred ca tine doar de personalitatea lui, este si de ce transmite el acolo. ", a declarat Oltin Hurezeanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune