Biz

Bomba a explodat! Uite ce i-a transmis Alina Borcea rivalei sale, Valentina Pelinel! Avea lacrimi in ochi cand a zis asta!

Lucrurile ies abia acum la iveala si se afla de ce Alina Borcea este atat de afectata de faptul ca Valetina Pelinel ar fi insarcinata cu Cristi Borcea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 ian 2016

Cele doua era prietene, se vizitau si nici macar o secunda nu s-a gandit ca s-ar putea ajunge aici. "Valentina Pelinel a fost la mine acasa in Romania, in SUA, am facut vacante impreuna si acum urmareste sa imi distruga casnicia. Ea se pare ca si-a dorit mult sa fie cu Cristi daca s-a ajuns pana aici. Eu il iubesc foarte mult pe Cristi Borcea si aceasta dragoste imi este impartasita. Eu acum sunt intr-o situatie grea, sotul meu este intr-o suferinta. Eu voi lupta pentru el toata viata mea si acum nu simt decat durere. Eu nu m-am maritat ca sa divortez. L-am vizitat la puscarie si mi-a spus ca ma iubeste, dar am evitat sa vorbesc cu el despre sarcina Valentinei pentru ca il stiu ca este intr-o mare suferinta. Eu simt suferinta sotului meu si imi este greu sa il stiu departe. In mall, cand plangeam, imi era greu sa stiu ca nu va fi alaturi de noi de Sarbatori.", a spus cu lacrimi in ochi Alina Borcea.

A urmat un moment plin de incarcatura emotionala, atunci cand Alina Borcea i-a transmis un mesaj Valentinei Pelinel. "Valentina, eu nu am sot de lasat, eu nu m-am maritat sa divortez. Iti transmit ca vreau sa ne respecti intimitatea si sa ne lasi familia in pace. Iti reamintesc ca eu sunt Alina Borcea, sotia lui Cristi Borcea. Iti multumesc", a fost mesajul transmis de Alina Borcea catre rivala ei, Valentina.

La un moment dat, pe ecranele din platoul emisiunii au inceput sa curga imagini de la nunta Alinei Borcea cu Cristi. Imediat, sotia fostului actionar de la Dinamo a inceput sa planga pentru ca si-a adus aminte de clipele frumoase de atunci.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X