Vedete

BOMBA ANULUI! Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au impacat! S-au sarutat si au dansat impreuna toata seara la botezul fiicei lui Pepe

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au fost prezenti la botezul fiicei lui Pepe. Cei doi au fost invitati separat, insa se pare ca atunci cand s-au intalnit duminica seara la restaurantul unde a avut loc petrecerea s-au aprins scantei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Bruneta a purtat o tinuta extrem de sexy cu spatele gol care l-a dat pe spate pe fostul sot care a incremenit cand a vazut-o. De la asta pana la o impacare nu a fost decat un singur pas. Ei au fost fotografiati dansand si sarutandu-se toata noaptea si au recunoscut pentru WOWbiz.ro ca s-au impacat si isi doresc o familie. Cei doi au stat la aceeasi masa, au depanat amintiri si au testat din nou momentele de maxima intensitate pe care le traiau acum 4 ani cand erau casatoriti.

La un moment dat, prezentatoare emisiunii "D-Paparazzi" a urcat pe scena si i-a dedicat o melodie lui Varciu,  “Nothing’s Gonna Change My Love For You”. Aceasta melodie este piesa de suflet a celor doi si cea pe care au dansat impreuna la nunta lor, in  2009. Surpriza serii a fost Silviu Prigoana care vazand ca Liviu si Adelina s-au impacat le-a propus sa fie urmatorul nas pentru o a doua nunta. Varciu i-a promis iubire vesnica Adelinei si cei doi ne-au spus ca isi doresc o familie mare cu multi copii.


NU RATA EMISIUNEA WOWBIZ DIN SEARA ASTA DE LA 22.30 PE KANAL D PENTRU A VEDEA UN INTERVIU EXCLUSIV CU LIVIU SI ADELINA VORBIND DESPRE RELATIA LOR

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune