Biz

BOMBA ANULUI! Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au impacat! S-au sarutat si au dansat impreuna toata seara la botezul fiicei lui Pepe

Publicat Luni, 18 Februarie 2013 11:44
Adelina Pestritu si Liviu Varciu au fost prezenti la botezul fiicei lui Pepe. Cei doi au fost invitati separat, insa se pare ca atunci cand s-au intalnit duminica seara la restaurantul unde a avut loc petrecerea s-au aprins scantei.

Bruneta a purtat o tinuta extrem de sexy cu spatele gol care l-a dat pe spate pe fostul sot care a incremenit cand a vazut-o. De la asta pana la o impacare nu a fost decat un singur pas. Ei au fost fotografiati dansand si sarutandu-se toata noaptea si au recunoscut pentru WOWbiz.ro ca s-au impacat si isi doresc o familie. Cei doi au stat la aceeasi masa, au depanat amintiri si au testat din nou momentele de maxima intensitate pe care le traiau acum 4 ani cand erau casatoriti.

La un moment dat, prezentatoare emisiunii "D-Paparazzi" a urcat pe scena si i-a dedicat o melodie lui Varciu,  “Nothing’s Gonna Change My Love For You”. Aceasta melodie este piesa de suflet a celor doi si cea pe care au dansat impreuna la nunta lor, in  2009. Surpriza serii a fost Silviu Prigoana care vazand ca Liviu si Adelina s-au impacat le-a propus sa fie urmatorul nas pentru o a doua nunta. Varciu i-a promis iubire vesnica Adelinei si cei doi ne-au spus ca isi doresc o familie mare cu multi copii.


NU RATA EMISIUNEA WOWBIZ DIN SEARA ASTA DE LA 22.30 PE KANAL D PENTRU A VEDEA UN INTERVIU EXCLUSIV CU LIVIU SI ADELINA VORBIND DESPRE RELATIA LOR

Fotograf Nunta, Fotografie, Imagemaker.ro
ALTE ARTICOLE WOW
  • Citite
  • Comentate
  • Biz
print